TILAA TÄÄLTÄ

Täytä alle puhelinnumerosi ( vähintään 8 merkkiä)

Tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus. Tarjouksena yhden toimituksen hinta 8,90 €. Tavalliset lähetykset maksavat 70,99 € sisältäen tuotteen lähetyksen kahden kuukauden välein.
Toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Tilaa uutiskirjeemme

En ole sitoutunut lisäostoksiin, mutta ryhdyn tilaajaksi kun teen tilauksen, ja minun pitää irtisanoa tilaukseni 14 päivän kuluessa ennen uutta lähetystä joka toinen kuukausi (eräpäivä lukee laskussa) ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tilaus jatkuu kunnes sanon sen irti, ja lähetys tapahtuu joka toinen kuukausi. Saan ensimmäisen lähetyksen kampanjahintaan: kokonaisuudessaan 8,90 € (mukaan lukien lähetyskulut). Kokonaiskulut normaalille lähetykselle tilaajana ovat 64,99 € + lähetys 5,99 € = 70,99 € per lähetys joka toinen kuukausi, jotka muodostavat kokonaisuudessaan 35 € kuukaudessa.
Toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.
ILMAINEN
0,-
Normaalisti 64,99 € joka toinen kuukausi.

Pidän Collagen PRO:sta tuotteena todella paljon!

Olen käyttänyt nyt kaksi pakettia Collagen PRO:ta ja huomasin positiiivisen vaikutuksen jo ensimmäisen pakkauksen jälkeen. Työssäni joudun nostamaan paljon raskaita asioita ja olenkin kamppaillut jäykkien lihasten kanssa. Alettuani käyttämään tätä tuotetta huomasin nopeasti, että hartioissani aiemmin ollut kipu katosi kokonaan.

Olen yleensä hieman skeptinen uusien tuotteiden kohdalla ja annan niistä sataprosenttisen rehellisen mielipiteeni. Collagen Pro on kuitenkin tuote, josta pidän todella paljon ja voin ehdottomasti suositella sitä muillekin.

 

ILMAINEN
0,-
Normaalisti 59,99 €, joka toinen kuukausi.
ILMAINEN

Kokeile suosittua Collagen PRO:ta. Saat ensimmäisen pakkauksen ilmaiseksi!