TILAA TÄÄLTÄ

Täytä alle puhelinnumerosi ( vähintään 8 merkkiä)

Tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus. Tarjouksena yhden toimituksen hinta 8,90 €. Tavalliset lähetykset maksavat 70,99 € sisältäen tuotteen lähetyksen kahden kuukauden välein.
Toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Tilaa uutiskirjeemme

En ole sitoutunut lisäostoksiin, mutta ryhdyn tilaajaksi kun teen tilauksen, ja minun pitää irtisanoa tilaukseni 14 päivän kuluessa ennen uutta lähetystä joka toinen kuukausi (eräpäivä lukee laskussa) ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tilaus jatkuu kunnes sanon sen irti, ja lähetys tapahtuu joka toinen kuukausi. Saan ensimmäisen lähetyksen kampanjahintaan: kokonaisuudessaan 8,90 € (mukaan lukien lähetyskulut). Kokonaiskulut normaalille lähetykselle tilaajana ovat 64,99 € + lähetys 5,99 € = 70,99 € per lähetys joka toinen kuukausi, jotka muodostavat kokonaisuudessaan 35 € kuukaudessa.
Toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.
ILMAINEN
0,-
Normaalisti 64,99 € joka toinen kuukausi.

Kivut loppuivat Collagen PRO:n avulla

Viimeinkin voin herätä aamulla ilman kipuja. Olen jo pitkään kokeillut erilaisia patjoja sängyllä: pehmeää, kovaa… ilman suurempia vaikutuksia. Heräsin joka aamu selkä kipeänä ja oloni oli jäykkä ja huonovointinen.

Olen nyt testannut Collagen PRO:ta muutaman viikon ajan erittäin hyvillä tuloksilla! Aamulla herätessä olo on täysin kivuton ja tunnen itseni terveeksi, sekä levänneeksi. Uusi arki on todellakin alkanut. Asiat, joihin kiinnitin aiemmin huomiota kehossani, tuntuvat nyt paljon paremmilta käytettyäni muutaman viikon Collagen PRO:ta. Treenaaminen on helpompaa, kroppa on vähemmän jäykkä ja kipu on poissa.

Rakastan ulkoilua ja retkeilen paljon. Pidän aktiivisesta elämästä ja Collagen PRO:n ansiosta minun on helpompi ylläpitää aktiivisuuttani! Tunnen itseni energisemmäksi matkoillani ja kehoni tuntuu tasaisemmalta ja kevyemmältä.

ILMAINEN
0,-
Normaalisti 59,99 €, joka toinen kuukausi.
ILMAINEN

Kokeile suosittua Collagen PRO:ta. Saat ensimmäisen pakkauksen ilmaiseksi!