TILAA TÄÄLTÄ

Täytä alle puhelinnumerosi ( vähintään 8 merkkiä)

Tilauksella on 14 päivän peruutusoikeus. Tarjouksena yhden toimituksen hinta 8,90 €. Tavalliset lähetykset maksavat 70,99 € sisältäen tuotteen lähetyksen kahden kuukauden välein.
Toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.

Tilaa uutiskirjeemme

En ole sitoutunut lisäostoksiin, mutta ryhdyn tilaajaksi kun teen tilauksen, ja minun pitää irtisanoa tilaukseni 14 päivän kuluessa ennen uutta lähetystä joka toinen kuukausi (eräpäivä lukee laskussa) ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tilaus jatkuu kunnes sanon sen irti, ja lähetys tapahtuu joka toinen kuukausi. Saan ensimmäisen lähetyksen kampanjahintaan: kokonaisuudessaan 8,90 € (mukaan lukien lähetyskulut). Kokonaiskulut normaalille lähetykselle tilaajana ovat 64,99 € + lähetys 5,99 € = 70,99 € per lähetys joka toinen kuukausi, jotka muodostavat kokonaisuudessaan 35 € kuukaudessa.
Toimitetaan suoraan postilaatikkoosi.
ILMAINEN
0,-
Normaalisti 64,99 € joka toinen kuukausi.

Hyväksi lihaksille ja nivelille

Collagen PRO on ainutlaatuinen tuote, jonka ainesosat edistävät kollageenin normaalia muodostumista ja ylläpitävät luuston normaalia rakennetta, sekä lihastoimintaa. Tuotteen tarkoituksena on varmistaa paras mahdollinen luiden, lihasten ja nivelten joustavuus. Collagen Pro koostuu tyypin II kollageenista, C-vitamiinista, K-vitamiinista ja D-vitamiinista. Tyypin II kollageeni on nivelruston toiminnan kannalta tärkein komponentti.

Jäykät ja kipeät nivelet vaikeuttavat jokapäiväistä elämää ja yksinkertaisistakin tehtävistä selviytyminen voi olla vaikeaa. Collagen PRO-ravintolisän avulla varmistut siitä, että elimistösi saa tarvittavat ravintoaineet lihasten ja luuston normaalin toiminnan ylläpitämiseen.

2 tablettia päivässä varmistaa välttämättömien proteiinien ja vitamiinien saannin, mikä vaikuttaa luuston ja lihasten toimintaan.

K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä.
K-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston normaalia rakennetta.
C-vitamiini auttaa ylläpitämään immuniteettijärjestelmän normaalia toimintaa intensiivisen liikunnan aikana.
C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista elimistössä, mikä on tärkeää verisuonten normaalille toiminnalle.
C-vitamiini edistää kollageenin muodostumista elimistössä, mikä on tärkeää luuston normaalille toiminnalle.
C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
D-vitamiini auttaa ylläpitämään luuston normaalia kuntoa.
D-vitamiini auttaa ylläpitämään normaalia lihastoimintaa.

Ravintosisältö

Lisäravinteet:

Netto: 60 tablettia/ 33g

Suositeltu päiväannos: 2 tablettia

Kollageeni tyyppi II …………………….…. 80 mg

C vitamiini……..…..…….….. 80 mg (100*)

K vitamiini ……………….……. 75 µg (100*)

D vitamiini ……………….……. 20 µg
(400*)

 

Ainesosat: Maltodekstriini, hydrolysoitu kollageeni, sakeuttamisaine (selluloosa, rasvahappojen magnesiumsuolat), L-askorbiinihappo, menakinoni, paakkuuntumisenestoaine ( kalsiumfosfaatit, piidioksidi) kolekalsiferoli, fyllokinoni, pinta-aktiivinen aine (hydroksulopropyylimetyyli). Suositeltu vuorokausiannos: 2 tablettia päivässä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

 

 

ILMAINEN
0,-
Normaalisti 59,99 €, joka toinen kuukausi.
ILMAINEN

Kokeile suosittua Collagen PRO:ta. Saat ensimmäisen pakkauksen ilmaiseksi!